Biljettansökan till Frankrike 2019

Ansök om biljetter till VM i Frankrike här!

Från 10 december-8 februati 15.00 kommer du som guldmedlem kunna ansöka om biljetter till VM i Frankrike 2019.

VM spelas mellan 7 juni-7 juli och nedan finner du information och länk där du ansöker om biljetter.

Nedan hittar du biljettpriser och information.

Som medlem i Supporterklubben kommer du att ha möjlighet att ansöka om biljetter till alla gruppspelsmatcher samt till de matcher i slutspelet som Sverige möjligen spelar från den 10 december 10:00 till 8 februari 15:00.

Om ni är flera i ansökan så glöm inte att alla måste vara guldmedlemmar, undantag om man är över 12 år när matchen man ansöker till spelas(då räcker det med ett personummer).

Svenska Fotbollförbundet kommer att bli tilldelade ca 8% av arenans köpbara biljetter. Supporterklubben kommer att minst få tillgång till 50% av den kvoten som kommer att tilldelas medlemmar.

Nytt för i år är att är du under 12 år datumet den matchen du ska gå på så kommer du kunna gå som gäst till en guldmedlem. Detta på inrådan av er medlemmar. Vi tror att detta kommer att göra det lättare för alla i ansökningsmomentet.

I dagsläget så kommer medlemmar att kunna ansöka om biljetter i följande kategorier(Vi kommmer återkomma med mer exakt tilldelning så fort vi får alla ingånsvärden):

Gruppspel

kategori 1: 27 € (begränsat antal)

Ketgori 2: 20 €

Kategori 3: 13 €

Ketegori 4: 8 €

Eventuellt slutspel

Åttondelsfinal

Kat 3: 22 €

Kat 4: 12 €

Kvartsfinal

Kat 3: 28 €

Kat 4: 14 €

Semifinal

Kat 3: 31 €

Kat 4: 15 €

Final

Kat 3: 39 €

Kat 4: 20 €

Bronsmatch

Kat 3: 20 €

Kat 4: 8 €

*Eurokursen kommer att sättas dnen dagen ni genomför betalningen om ni blivit tilldelade biljetter. detta sker dagarna efter 8 februari.

Fortsätt att hålla koll på supporterklubben.se och följ oss på instagram och facebook för löpande uppdateringar.

Skulle efterfrågan på biljetter överstiga biljettutbudet så gäller Supporterklubbens tilldelningsvillkor där 50% av biljetterna går till de med flest poäng och 50% lottas ut bland övriga. Läs mer.