EM 2021

EM 2020 är uppskjutet till juni 2021

På grund av Corona-virusets framfart i Europa har UEFA har tagit beslutet att flytta fram EM som skulle spelas i juni 2020 till juni 2021.

Vi kommer att informera våra medlemmar så fort vi får information från UEFA angående datum, speltider och all annan information som behövs för att svenska supportrar ska kunna heja fram vårt svenska landslag på läktarna under kommande EM.

Nedan finner ni informationen som UEFA har delat:

Vad betyder det för mig som biljettköpare till EM?

UEFA vill försäkra biljettköpare och hospitalityköpare om att om de inte kan utnyttja sina biljetter när turneringen äger rum 2021 återbetalas det faktiska värdet på deras biljetter och paket i sin helhet. Inom den kommande månaden kommer ytterligare information om återbetalningsprocessen att kommuniceras till befintliga biljettköpare via e-post och på euro2020.com/tickets. Vidare informerar vi biljettköpare löpande när vi får mer information från UEFA på svenskfotboll.se.

Jag har bokat resor och hotell som jag har haft kostnader för, vad har jag för möjligheter att få tillbaka mina pengar?

SvFF har inte erbjudit resor och boende inför EM 2020. Vi hänvisar därför svenska supportar som har köpt resor och boende av andra aktörer till hallakonsument.se, det flyg/resebolag ni bokat resan hos och ert försäkringsbolag alternativt kreditkortsföretag för råd och vägledning i vad det finns för möjligheter att boka av/boka om er resa.

Nu när EM kommer att spelas senare, kommer min biljettbokning att gälla då istället?

SvFF och Supporterklubben kommer aktivt driva frågan att biljetter köpta via SvFF:s kvot skall vara giltiga vid ett senarelagt mästerskap eller att biljettköpare skall kunna genomföra ett återköp av sin/sina biljetter. Mer information kommer publiceras, så snart besked kommer från UEFA, på svenskfotboll.se.