Reseinformation

VIKTIG INFORMATION TILL SVENSKA EM-BILJETTKÖPARE

Här nedan har vi i Supporterklubben samlat in den informationen från UD, Svenska ambassaden, UEFA och FoHM som i dagsläget gäller för svenska supportrar vid resor till Sevilla och St Petersburg. Vi vill dock betona att regler och restriktioner kring Sevilla och St Petersburg kan komma att ändras med kort varsel och från dag-till-dag så vår största uppmaning till alla resande är att dagligen inför avresa hålla dig uppdaterad på www.swedenabroad.com och www.uefa.com för respektive land och spelort.

Om du vill ha uppdaterad och snabb information från Supporterklubben under EM, ber vi dig att registrera dig HÄR till vår maillista. Via mail kommer vi att skicka ut all information, ändringar och uppdateringar som du kan behöva runt Sveriges matcher i EM.

För din kännedom kommer SvFF och Supporterklubben inte att arrangera eller ordna några supportersamlingar eller marscher under mästerskapet. Dock kommer andra supporterorganisationer ev. att få möjlighet att arrangera någotVi kommer dock att finnas på plats på alla matcher och vara behjälpliga för er supportrar i service och kommunikation under hela turneringen.

Här nedan finner ni all information kring Sevilla och St Petersburg och den uppdaterad löpande.

Resa in i Skottland

Storbritannien har hårda inreserestriktioner som kommer göra det problematiskt för svenska supportrar att ta sig in i landet. Inga lättnader kring inresereglerna ändrades igår heller. Detta är vad som gäller:
- Fylla i ett passenger locator form senast 48 timmar innan avresa.
- Negativt PCR-test som får vara max 72 timmar gammalt.
- 10 dagars karantän vid ankomst med 2 st Covid-test under tiden i karantän (dag 2 och 8). Läs mer HÄR

Biljettinformation hittar du HÄR.