Om Landslagets Supporterklubb

2005 startade vi Landslagets Supporterklubb. Supporterklubben syftar till att ge trogna supportrar det lilla extra och se till att vi i varje match har en gul vägg som stödjer landslaget. Vi prisar lojalitet och genom att gå på matcher så samlar du poäng som i gengäld leder till förtur till populära matcher och mästerskap. Poängen gäller för de 5 senaste åren, så det finns alltid en möjlighet att börja samla! Det finns två olika nivåer; guld och silver men olika inriktningar. Guld kostar 200kr/år och då finns det möjlighet att samla poäng och få rejäla rabatter på biljetter, silver är gratis men saknar poängsamlarfunktionen utan ger istället information om landslagen och rabatt på biljett.

Lojalitetsprogram

Vi vill värna om de supportrar kring våra landslag som följer oss och stöttar oss i alla lägen - framgång som motgång, i värme och kyla, i regn och i solsken. Som guldmedlem i supporterklubben kan du tillgodoräkna dig poäng genom att besöka våra evenemang och sluta upp bland övriga fans och bilda ett gulblått hav med härlig stämning och inramning vid våra landskamper.

Bland annat öronmärks alltid biljetter till landskamperna för medlemmarna i Landslagets Supporterklubb.

Alla guldmedlemmar kan samla lojalitetspoäng genom att gå på landskamper, läs mer om vad som ger poäng och vilkoren i vårt lojalitetsprogram

Erbjudanden från SvFF och våra samarbetspartners

Medlemskapet kommer att ge dig erbjudanden och rabatter på olika produkter och tjänsteområden.

Det kan handla om allt ifrån hotellrum vid landskamper till att du får rabatt hos några av våra partners i butiker runt om i landet.

Resor till våra hemma- och bortalandskamper

I samarbete med Svenska Fotbollförbundets officiella resepartners La Travel, Steve Perryman, Björk & Boström, SJ och BRA kommer vi att kunna erbjuda dig resor och paket som ett alternativ för kunna ta dig till både hemma- och bortalandskamper.

Tävlingar

Som medlem i supporterklubben kommer du kunna vara med och tävla om exklusiva priser i olika tävlingar som tas fram tillsammans med våra samarbetspartners.

Medlemsavgift

Guldmedlemskapet i Landslagets Supporterklubb kostar 200 kr/12 månader. Man kan närsomhelst under året registrera sitt medlemskap, som sedan löper i 12 månader, innan man behöver förlänga det igen. Silvermedlemskapet kostar ingenting och löper aldrig ut.