Medlemsundersökning 2018

Nedan delges en sammanfattning av Medlemsundersökningen 2018. Detta kommer nu ligga till grund för de utvecklingsprojekt som prioriteras under 2019 och framåt. Stort tack för ert engagemang, över 500 svar resulterade i 2600kr till Min Stora Dag. Tack!

- Allra helst går våra medlemmar på landskamp på helger, men ska det vara vardagar så är den bästa avsparsktiden 19:00. Idag ligger våra flesta herrlandskamper kl. 20:45 som därmed anses för sent. Avsparkstiden bestäms allt som oftas av UEFA eller FIFA men detta ger oss ett statistikst underlag som gör att vi kan försöka påverka avsparkstiden.

- Flertalet medlemmar vill se landskamper på andra orter än Göteborg och Stockholm. Damerna spelar oftas i Göteborg men ibland också på andra orter såsom under våren 2019 i Stockholm. Herrarna spelade en träningslandskamp i Göteborg innan VM men håller nästan alltid till på Friends Arena. Vi har fört vidare detta önskemål vidare till de som beslutar om detta. Ofta är detta bundet till den arena respektive lag har sin Nationalarena, men vi ska självklart se vad vi kan göra annorlunda i fråga.

- Medlemmar var i allmänhet nöjda med biljettpriserna, alla medlemmar får rabatter. Det fanns dock vissa förslag på förändring, kanske kan vi släppa nyheter rörande detta inom kort. Ett förslag som ansågs positivt hos medlemmarna är tanken på en typ av säsongskort.

- Det var en majoritet guldmedlemmar som svarade men båda medlemskategorierna var nöjda med sitt medlemskap. Silvermedlemmarna gav Supporterklubben 3,83 av 5 i betyg och Guldmedlemmarna gav 4,12. Detta KPI blir en viktig mätpunkt framöver för oss.

- Att kunna köpa biljetter till mästerskap och på förtur till hemmalandskamper är de största anledningarna till medlemskap enligt medlemmarna.

- Medlemmarna ställde sig i regel positiv till ett SMS vid biljettsläpp eller viktiga händelser. Vi kommer inom kort påbörja detta.

- Medlemmarna var nöjda med dagens utformning och frekvens av nyhetsbreven via mail.

- Andra förbättringsområden som lyftes var: bättre stämning på arenan, bättre platser vid bortalandskamper och mer souvenirer relaterat till Supporterklubben.

Stort tack för er värdefulla input!

Mvh vi som jobbar med Supporterklubben