SLO

SLO på våra landskamper - nu även på bortalandskamper!

Under 2018 satte SvFF och Supporterklubben igång ett arbete med att på varje hemmalandskamp ha minst, en så kallad, SLO som hjälper SvFF med koordinering av tifo, supporterkontakt och som ett stöd i säkerhetsarbetet på våra arenor.

Vi är väldigt glada över att ha detta verktyg och dessa personer kopplade till oss för att hjälpa till att utveckla såväl supporterskapet som servicen för våra supportar men också med utveckling av stämningen på våra hemmalandskamper.

Under 2017 gick det ut en förfrågan till allsvenskans alla SLO om att vara delaktiga i projektet och utifrån denna förfrågan så har vi under 2018 använt oss av Djurgårdens IFs båda SLO, Lena Wiberg och Nils Ek, Hammarby Fotbolls Jacob Uddeholt, AIKs John Skärlund samt IFK Norrköpings Fredrik Nilsson. Vi är som sagt väldigt glada och tacksamma för den hjälpen och expertisen vi nu bestitter i arbetet med våra evenemang.

Under 2019 kommer Supporterklubben att börja använda SLO även på bortaplan och ett första tillfälle blir i Oslo den 26 mars när vi möter Norge i första bortalandskampen i EM-kvalet.

SLO kommer att använda kläder som är tydligt uppmärkta med "SLO", tveka inte att ta kontakt med dem om det är så att ni har frågor om deras arbete eller om ni behöver någon hjälp.

Mer information om vad en SLO gör hittar ni här

Regler gällande ditt besök på Friends Arena finns här (Word-dokument, 225 kB).

Vi säger välkomna till Jacob, Lena, Fredrik, John och Nils och hoppas på ett fantastiskt 2019 med fantastisk stämning på läktarna.

Kontakt SLO: jakob.uddeholt@svenskfotboll.se