Vanliga frågor

Vi har här sammanställt en del frågor och svar rörande Landslagets Supporterklubb.

När startade Landslagets Supporterklubb?

25 januari 2007.

Kostar det något att vara medlem i Landslagets Supporterklubb?

Ja, 200 kronor för 12 månader

Vad får man som medlem?

Förutom biljettrabatterna på 50% i klacken och 10% på övriga arenan för guldmedlemmar och 10%i klacken för silvermedlemmar så får alla medlemmar får regelbundet ett nyhetsbrev, erbjudanden från våra partners om till exempel resor till matcher via våra researrangörer, tävlingar med mera som vi hoppas motsvarar mer än medlemsavgiften under hela året!

Vad är lojalitetspoäng?

Vid matcher, såväl hemma som borta, tilldelas du som åskådare och medlem poäng. Dessutom får du poäng när du handlar i vår shop. För mer information om poängen, se lojalitetsprogrammet.

Vad ska dessa poäng ge tillbaka till mig som medlem?

De medlemmar som har högst poäng ges förtur att köpa biljetter till bortalandskamper samt VM- och EM-slutspel om efterfrågan överstiger tillgången på biljetter.

Hur stor är chansen att få en biljett till slutspelsmatcher?

Vid mästerskapen tilldelas varje nationsförbund en procentuell andel av arenans kapacitet som vi sedan fördelar enligt biljettpolicyn. En del av den kvot (minst 50% av SvFFs biljettkvot) som Sverige tilldelas öronmärks för Landslagets Supporterklubbs medlemmar.

Hur kommer betalningen av medlemskapet att ske?

Du betalar samtidigt som du registrerar ditt medlemskap på fotbollsupporter.se med hjälp av direktbetalning från din Internetbank (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken) eller via kredit-/betalkort (Visa och MasterCard)

Kan man betala på annat sätt en via e-betalning?

Nej, tyvärr. Vi har valt att endast använda oss av e-betalningar för att hålla ned de administrativa kostnaderna och på så sätt tillhandahålla medlemskapet för endast 200 SEK.

Hur förlänger jag mitt medlemskap när de 12 månaderna gått?

Ett par dagar innan ditt medlemskap går ut får du en påminnelse via mail, med instruktioner om hur du går tillväga för att förlänga, under förutsättning att du inte avsagt dig utskick från fotbollsupporter.se. Du förlänger ditt medlemskap genom att betala avgiften om 200 kr, detta kan du göra tidigast den dag ditt medlemskap går ut.

Du har 90 dagar på dig att förlänga ditt medlemskap innan det avslutas och dina poäng försvinner.

Från den dagen ditt medlemskap går ut fram till betalningen är gjord, kommer du till sidan "Köp/förläng medlemskap" när du loggar in på fotbollsupporter.se.

Där väljer du betalningssätt (Internetbank eller VISA/Mastercard) och gör din betalning direkt via webben. Så snart betalningen är registrerad är ditt medlemskap förlängt i 12 månader.

Hur gör jag om jag vill registrera en kompis?

Klicka på bilden "Bli medlem" i högerkolumnen på startsidan. Du måste vara utloggad för att se den.

Hur kontaktar jag med Landslagets Supporterklubb?

Frågor som inte besvaras här kan du maila till supporter@svenskfotboll.se eller ringa till Svenska Fotbollförbundet 08-735 09 00.